dinsdag, 15 november 2011

Uit het boek Openbaring
3, 20


Ik sta voor de deur en klop aan. Als iemand mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik binnenkomen, en we zullen samen eten, Ik met hem en hij met mij.

5 opmerkingen:

  1. Hem binnenlaten als Hij aanklopt aan de deur van je hart is een mooie uitnodiging. Als ik Zijn stem herken, dan doe ik dat zeker. Laten wij alert zijn dat wij Zijn stem verstaan en ons niet in verwarring laten brengen door wolven in schaapskleren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom Jezus,
    De wereld heeft je zo nodig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met de dood en verrijzenis van Jezus is de hemel voor ons ontsluierd.
    Nu vindt het Avondmaal plaats,waarvoor God ons geschapen heeft.
    Nu raakt de hemel de aarde en wacht u op.

    Jezus zelf zegt tot u:"Ik sta voor de deur en Ik klop.Als iemand mijn stem hoort en de
    deur opent,zal Ik bij hem binnenkomen en maaltijd met hem houden en hij met Mij".

    De deur gaat elke dag open en zeker op zondag in uw eigen parochiekerk voor de Maaltijd des Heren,het Bruiloftsmaal van het Lam !!!.
    m

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In nood leert men zijn vrienden kennen. Telkens ik U riep, was U daar om mij te helpen. Dank U wel, Heer !!! Ook al had ik U lang geleden opzij gezet, toch bent U zich om mij blijven bekommeren, bent U mij blijven helpen. U bent ongelooflijk en toch waar. Ik vertrouw erop dat velen zullen volgen, U blijft immers kloppen. U bent Oneindig Machtig, Rechtvaardig, Goed,Barmhartig, Liefdevol . . . U bent "ALLES", kleintje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ho Jezus, ik dank U wat Gij voor mij allemaal gedaan hebt, me getroost, door handopleggingen, me geleid tot naast de kerk, want ik woon er naast, vroeger veel miserie gehad en door Hem er terug uitgeraakt!! Dank de Heer!! Hij leeft echt verder, zeker weten!!

    BeantwoordenVerwijderen