vrijdag, 29 november 2013

Uit het boek Spreuken
12, 20b


Vreugde wacht wie vrede zoeken.

9 opmerkingen:

  1. Dagdagelijks worden wij geconfronteerd met "oorlog ,misdadigers ,onvrede en ook in onze eigen kleine kring!Waar blijft dat "vredegevoel"? ...In ons eigen hart waar Jezus aanwezig is ,waar Gods Geest "VREDE" geeft zelf in moeilijke omstandigheden!!!Het lukt ons niet altijd omdat we ons dan niet keren naar HEM die zei:"Mijn Vrede geef Ik u!"Help ons daarbij Heer dat we steeds verbonden blijven met U! Zo kunnen wij vredevol en liefdevol blijven met ieder die Gij op onze weg zet! Dank U Heer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Amen en hoe gek het misschien ook klinkt, misschien brengen de dagen rond kerst vrede met zich mee.
      Zelfs 1 dag diep gevoelde complete VREDE
      zal een verschil moeten maken onder de mensheid.............

      Verwijderen
  2. Na 8 maand scheiding van tafel en bed, terug proberen samenwonen
    Ik heb schrik voor nieuwe strijd en mislukking.
    Toch vrede zoeken en wederzijds vergeven.
    Heer, sta ons bij aub

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarvoor bid ik met jou mee! Zo'n scheiding is soms nog zwaarder te dragen dan een geliefde missen die overleden is! Wij kunnen terugblikken op het geluk dat wij samen deelden!

      Verwijderen
    2. één scheiding doet pijn.......heb persoonlijk meegemaakt...bid met jullie in mijn dagele-ijks gebed voor een stabiele oplossing om samen door het leven te gaan..overleg en tracht elkaar te begrijpen ..begin
      opnieuw en laat het oude rusten...denk aan kerstdag vraag kracht en
      sterkte, geef niet op, kerst kan vrede brengen en voor een oplossing zorgen. laat uw vertrouwen overwinnen.....voor God is niets onmogelijk.......ik denk aan jullie.......RD

      Verwijderen
    3. Vergeving: de sleutel voor vrede!

      Verwijderen
  3. Jezus wil ook nu in deze tijd ,wonden genezen,bid en vraag en klop ,wij zullen meebidden en vragen en kloppen,opdat er voor jou en je partner vrede in jullie relatie mag wonen,de vrede van de Heer ,die vreugde geeft,en de Derde Persoon in elk huwelijk wil zijn.

    BeantwoordenVerwijderen