zaterdag, 17 augustus 2013

Uit het evangelie volgens Matteus
11, 28


Jezus zei :

Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn
en onder lasten gebukt gaan,
dan zal Ik jullie rust geven.

5 opmerkingen:

  1. Soms is die plek even zoekgeraakt, ondergesneeuwd, of moeilijk terug te vinden. Maar wetend dat er plaats is bij Hem om te 'op adem te komen', is toch wel fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ook de jongeren kennen die plek in noodgevallen !!!en dat is hoopvol !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja, graag komen wij tot U Heer want zonder U is het toch moeilijk te leven en U geeft ons rust maar wij profiteren daar veel te kort van ;vervolgens gaan wij weer gebukt en zijn wij weer vermoeid; hopelijk wordt dit niet structureel..............dank Heer dat U ons toch blijft bijstaan,alleluia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik word er zo moe van en soms moedeloos om steeds met mijn pakje zorgen bij Jou te komen Heer, want het houd niet op en ik ben niet bij machte om de problemen zelf op te lossen. Daarom Heer ben Jij mijn hoop, en ik geloof ,dat wat nu gebeurt, ook zijn doel heeft. Laat niet lang op Je wachten Heer. Ik zie verlangend uit naar een oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Anonmiem, ik herken me in je verhaal; ook in je moedeloosheid juist wanneer je voor jouw idee lang moet wachten op een oplossing. Toch, wordt nooit moe om met je 'pakje' naar Hem te gaan.
      Gebed voor jouw.

      Verwijderen