dinsdag, 13 augustus 2013

Uit het boek der psalmen
40, 11a


Heer,
ik zwijg niet over uw goedheid,
maar getuig van uw trouw en uw hulp.

3 opmerkingen:

  1. Ik bid om te kunnen blijven vertrouwen op Gods hulp.

    Gisteren maakte ik wederom mee hoe mijn zus vals deed tegen een nichtje van 8 van onze jongere broer. En haar jongens nemen dit rotte gedrag langzaamaan van haar over.

    Ik blijf het moeilijk vinden om mijn hart liefdevol en barmhartig te houden wanneer ik zie hoe hard en vals mensen al kunnen zijn binnen hun eigen familie. Het doet pijn in mijn hart, ik vind het vals en achterbaks om welk kind dan ook zo buiten te sluiten. En dit is binnen mijn eigen gezin......pffffff

    Zoals de anoniemen van gisteren in deze blog schreven bid ik hier om te groeien in de zachte liefde en barmhartigheid van Jezus. En dat mijn zus en daarmee haar jongens ook hierin zullen groeien. En ik bid dat ik mag blijven opkomen voor nichtje dat wordt uitgestoten en voor alle onderdrukten. Ik bid voor Uw vrede in ons hart.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik steek een kaarsje aan,om Gods licht over deze situatie,dat er vrede en liefde mag heersen in deze familie,en in alle familie's.Dank u Heer Jezus,Moeder Maria onze geestelijke Moeder,waak over uw kinderen,zend hun engelbewaarders om hun voor het goede te leren kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen