donderdag, 11 oktober 2012

Uit de brief van Paulus aan de Romeinen
14, 17


Het koninkrijk van God is geen zaak van eten en drinken, maar van gerechtigheid, vrede en vreugde door de heilige Geest.

4 opmerkingen:

  1. Heer ik smeek U geef ons vandaag ook Uw Geest van Liefde !Zodat we verzadigd zijn en zo elke mens die U vandaag op onze weg zet! Dank U Heer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank ook dat er - in alle lawaai en droge drukte - plaatsen zijn, oasen, waar we kunnen luisteren naar die Andere stem ! Herbronnen om weer voort te kunnen door te vertrouwen in de heilige geest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heer, ik mocht de vreugde en de vrede geschonken door de Geest ervaren in mijn eigen leven en dank je daarvoor maar de gedachte dat sommige van onze kinderen hier in het zogezegde rijke land bijna het brood en de drank niet meer zullen kunnen kopen omdat ze hun werk verliezen laat me twijfelen of deze mensen in hongerige toestand na alles wat aan het licht komt nog kunnen geloven in gerechtigheid.
    Ik hoop het van ganser harte.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Licht in de duisternis,ik vind het positief dat alles wat in het duister was aan het licht komt ,in het licht van de waarheid is er ruimte voor zuivering,zodat door de vinger op de wonde te gelegd ,velen kunnen inzien ,wat goed en wat kwaad is,wat kan en wat niet kan.God haalt uit het slechte het goede !!!Laten we dit geloof nooit verliezen.

    BeantwoordenVerwijderen