dinsdag, 2 oktober 2012

Uit het boek Exodus
23, 20


Zo spreekt de Heer :

'Ik stuur een engel voor jullie uit om je op je tocht te beschermen en je naar de plaats te brengen die Ik voor jullie bestemd heb.'

6 opmerkingen:

  1. God gaf aan ieder van ons een "Engelbewaarder"...! Wij vergeten dat héél dikwijls!Of...we geloven het niet meer!Heer leer ons terug zoals vroeger ,zoals kinderen, erin te geloven en dikwijls op hen beroep te doen om zo ...dichter bij U te komen!!!Dank U Heer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie (zedige onzijdige?) engel als foto. Waar staat deze en wie is de beeldhouwer? Ik kom uit een gezin van elf kinderen en heb altijd twee engelbewaarders nodig gehad, die ik doorgaf aan mijn kinderen. Ook in de Qor'an wordt bevestigd dat je zoiets mee krijgt, maar het is eentje die je probeert te verleiden om te zondigen. Mooi hoe alle geloofsboeken elkaar bevestigen en het duidelijk over dezelfde Go(e)d hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geloof zeer sterk in de engelbewaarder,en vraag hem om mij en ook anderen die ik wil ontmoeten te beschermen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Jean Marc van 10.09u,
    je vroeg naar de bron van de foto van de engel. Ik, die hem op de site geplaatst heb, moet je het antwoord schuldig blijven. Ik heb hem van het net geplukt en er stond geen bronvermelding bij.
    Maar inderdaad... een prachtige engel he.
    Hartelijke groet, kris

    BeantwoordenVerwijderen
  5. beste,

    ik had graag nog eens de lezing over job kunnen lezen (van dinsdag), maar die is al weg...heb dat nog al vaak gehad dat ik dat moois van de dag ervoor nog eens wil lezen of om het aan iemand door te mailen, maar het is dan niet meer te raadplegen. Hoe is het mogelijk dit toch nog te kunnen? Vooral voor nu zou ik graag 'job' nog eens kunnen lezen, dank u

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beste anoniem,

    als je je emailadres laat weten (kan via bijbelcitaat@bijbelcitaat.be), dan zal ik je de lezingen van dinsdag doorsturen.

    Alle Goeds, kris

    BeantwoordenVerwijderen