maandag, 30 juli 2012

Uit de profeet Ezechiël
17, 22-23


Dit zegt God, de Heer :
Ikzelf zal uit de top van de hoge ceder, tussen de bovenste takken, een teer twijgje wegplukken, en dat zal Ik planten op een hoge en verheven berg. Op de hoogste berg van Israël zal Ik het planten, het zal takken dragen en vruchten voortbrengen, en een prachtige ceder worden. In die boom, in de schaduw van zijn takken, zullen vogels wonen, alle soorten vogels die er zijn.

5 opmerkingen:

  1. Indien we leven voor Hem ,Zijn geboden onderhouden! Zullen we met,door en in HEM ook "élke mens" beminnen!...Elke dag weer, elk uur,elke minuut!!!Help ons daarbij Heer!Dank U Heer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb gisteren een boek van Anselm Grun gelezen over Johannes van het Kruis over de gevaren van wie een spirituele zoektocht wil ondernemen.Ik kom tot de conclusie dat ons geloof weggelegd is voor universairen.Wist niet dat geloven zoooo moeilijk was

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Godsbeeld
    Grün verzet zich tegen eenzijdige Godsbeelden, maar zijn eigen Godsbeeld is ook eenzijdig. Een almachtig God, een straffende God en God als Rechter, dat zijn voor hem valse beelden. God is voor hem simpel een Aanwezigheid. Hier herkennen we de invloed van zen. Grün neemt verder het gnostische denken, dat men ook bij Jung vindt, over dat God niet alleen helder licht is, maar ook een donkere kant heeft. De apostel Johannes bestrijdt reeds deze gnostische ketterij: “God is licht en in Hem is er in het geheel geen duisternis” (1 Joh. 1:5).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve mensen weet U dat U elke dag alles in LOURDES kunt meemaken ,aan de grot H.Missen nu is de ziekenzalving bezig,Doen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. U gaat naar Google en dn T V Lourdes

    BeantwoordenVerwijderen